Diensten

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Voor de prille webwens…

 • Ontwerp

  Het design van je website bepaalt de eerste indruk die bezoekers krijgen wanneer ze je website bezoeken en bepalen of ze doorklikken of afhaken. Daarom probeer ik samen met jou tot een ontwerp te komen dat in het oog springt, gebruikersvriendelijk is en zich onderscheidt van de rest.

 • Bouw

  Met moderne technieken en waar nodig een robuust stukje maatwerk realiseer ik een website met een uniek karakter voor je, die past bij jouw doel, jouw wensen en jouw budget. Ook wanneer je beschikt over een reeds bestaand ontwerp help ik je graag met de realisatie daarvan.  

 • Hosting

  Als je website klaar is moet hij ook nog ergens online gezet worden. WISH Webdesign heeft hiervoor verschillende hostingpakketten en kan ook de registratie van domeinnamen voor je regelen. Neem je elders al een hostingpakket af, maar wil je verhuizen naar WISH Webdesign? Geen probleem, ik regel het gratis voor je.

 • Onderhoud

  Als je website online staat is het zaak om deze goed te onderhouden en regelmatig van nieuwe inhoud te voorzien, zodat je goed blijft scoren in de zoekmachines. Om je daarbij snel en eenvoudig van dienst te kunnen zijn biedt WISH Webdesign je verschillende onderhoudscontracten tegen gereduceerd tarief.

Voor de groeiende webwens…

 • Zoekmachine-optimalisatie

  Zoekmachine-optimalisatie, oftewel SEO, houdt in dat je website zo wordt ingericht dat zoekmachines als Google en Bing de website zo hoog mogelijk indexeren. Een hoog geïndexeerde website zal vervolgens hoog in de zoekresultaten getoond worden en zal daardoor ook goed bezocht worden.

 • Responsive design

  Uiteraard wil je dat je website op elk apparaat optimaal presteert. Responsive design is een techniek, waarbij de vormgeving van de website zich automatisch aanpast aan het gebruikte apparaat. Hierdoor ziet je website er op elk moment, voor iedereen en op elk apparaat helemaal top uit.  

 • Restyling

  Heb je al een website, maar wil je deze laten uitbreiden of moderniseren? Ook in dat geval ben ik je graag van dienst en wil ik samen met je kijken hoe we je oude website kunnen transformeren tot een moderne site, die zowel qua uiterlijk als techniek weer helemaal van deze tijd is.

 • Website-analyse

  Heb je al een website, maar vraag je jezelf af wat er beter kan? Tegen een kleine vergoeding scan ik je website op mogelijke verbeterpunten. Het resultaat daarvan zet ik voor je op papier en mocht je naar aanleiding daarvan een opdracht plaatsen, dan krijg je het bedrag voor de scan van me terug.

Voor de specifieke webwens…

 • WordPress

  WordPress is een Content Management Systeem (CMS) dat eenvoudig in het gebruik en erg dynamisch is, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn en het geschikt is voor zowel kleine websites als grotere maatwerkprojecten. Omdat WordPress een Open Source Systeem is blijven de kosten relatief laag.

 • Webshop

  Een professionele webshop die zowel voor jezelf als voor gebruikers eenvoudig is in het gebruik en van alle gemakken is voorzien. Klein beginnen? Prima. Op een later moment uitbreiden is geen enkel probleem. En heb je al een website? Dan passen we het ontwerp van de webshop daar uiteraard op aan.

 • Social media

  Maak je al gebruik van Social Media, zoals Facebook en Twitter en wil je dat integreren op je website? Of wil je je website dynamischer en actueler maken middels een blog? Laat het mij weten, en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn en welke kosten daaraan verbonden zullen zijn.

 • Koffie

  Heb je grootse plannen en wil je gewoon eens op de koffie komen om van gedachten te wisselen, dan kan dat natuurlijk ook. Laat even weten wanneer je langs wilt komen en ik zorg dat de koffie klaar staat. Je bent van harte welkom.WISH Webdesign

Tormentil 6
5056 BJ Berkel-Enschot
06 - 39 22 36 43
info@wishwebdesign.nl
www.wishwebdesign.nl

Bedrijfsgegevens

KvK Brabant: 17277220
BTW-nummer: NL152414952B01

Rabobank Hart van Brabant
IBAN: NL12RABO0157387577

Back to Top